Presentació

Saluda de l'alcaldessa

Carmen

La fortalesa econòmica d'un municipi es quantifica, en gran manera, per la qualitat i activitat de les seues àrees industrials i pel dinamisme del seu teixit empresarial.

Des de l'Ajuntament de Quart de Poblet treballem braç a braç amb les empreses instal·lades en el nostre municipi i intentem mantindre una comunicació fluida amb elles, de manera que, fruit de la col·laboració mútua, es creuen sinergies que resulten positives per a la ciutadania i, també, per a les empreses.

Amb aquest propòsit hem posat en marxa l'Estratègia de Desenvolupament de les àrees industrials i empresarials de Quart de Poblet, on s'inclouen accions pioneres en matèria mediambiental, paisatgística i tecnològica, com la Guia Empresarial 'Quart de Poblet - En Clau industrial i empresarial'.

En els últims anys hem implantat diverses iniciatives que busquen el desenvolupament integral dels nostres polígons i el foment del coneixement del nostre teixit empresarial; estic convençuda que contribuiran a millorar aquest sector i faran de Quart de Poblet un municipi fort i amb gran projecció.

Carmen Martínez Ramírez

Alcaldessa de Quart de Poblet.


Saluda del regidor

Angel

Aquesta és la Guia Empresarial Quart de Poblet - En Clau industrial i empresarial. La solució més important que aporta aquesta 'nova guia empresarial online' resideix en la seua accessibilitat, tenint en compte la diversitat del nostre teixit empresarial i industrial local, mitjançant una plataforma dinàmica que permetrà actualitzar el contingut de les nostres empreses, millorar el posicionament i la seua geolocalització en temps real , amb una web i una app per a poder arribar al màxim nombre de persones usuàries. Estem completament convençuts que amb aquesta eina millorarem les sinergies i competitivitat de les entitats que en ella voluntàriament participen, incrementant la seua presència en una economia globalitzada i el potencial de l'associacionisme del teixit d'industrial i empresarial local.

Des de l'Equip de Govern continuarem per la línia d'utilitzar *sinérgias entre administracions, el teixit empresarial i la seua ciutadania.

Esperant la vostra participació i implicació, rebeu una cordial salutació.

Ángel Lorente izquierdo

Regidor de Promoció Econòmica, Ocupació i Comerç.